Boligventilation

Få styr på dit indeklima

Vi servicerer mange større boligforeninger, b.la. med den lovpligtige rensning af ventilationsanlæg, den årlige service samt faste emhætte aftaler.

Ventilationsrensning:

En ventilationsrensning, er en stor rensning på ventilationsanlægget, hvor vi går ind og renser alle, rør, samlinger, udsug, samt anlæg totalt med vaccum. – Ventilationsrensningen er generelt en god idé at få gjort minimum hver 5. år.
Mug, skimmel, svamp, og støv sætter sig over tid i alle rørene, som gør at sugeevnen bliver mindre og mindre. Med en ventilationsrensning, får du efterfølgende et rengjort system, som mindsker sygdomme og dårlig lugt.

Du kan lære mere om vores ventilationsrensning her

Indregulering af ventilationsanlæg

Husk at få din indregulering set efter minimum hvert 5. år!

Såfremt du har flere udtag fra samme ventilator, er ventilationsanlægget indreguleret ved installering. Men efter nogle år, ændre suger sig fra ventilationsanlægget, som f.eks. er fordi at modstanden i rørene bliver højere og højre år efter år.

Det er generelt en god idé at få efterset indreguleringen minimum hvert 5. år, da ventilationsanlægget ellers ikke kan styre hvor meget den suger fra hvert rum.

Dette kan f.eks. betyde at den suger dobbelt så meget inde i soveværelset, som den gør ude på toilettet, eller hvis det er i en boligforening, at suget er dobbelt så stort inde ved naboen, og at han “trækker” for meget på kapaciteten, som gør at naboerne ikke får skiftet luften efter lovkravene.