Genvindingsanlæg

Rohr installerer og opsætter en række forskellige genvindingsanlæg i mange forskellige størrelser. Vi har erfaring med både genvindingsanlæg til private boliger, samt større anlæg til virksomheder, kontorer og svømmehaller.

Genvindingsanlæg er blevet et lovkrav ved nybyggerier i Danmark, da huse idag er så tætte, at det ikke længere selv kan regulere luftfugtigheden.

Husk at få dit anlæg serviceret – Du kan både få allergi og skimmelsvamp hvis anlægget ikke bliver serviceret jævnligt.

Servicering af genvindingsanlæg

Alt efter størrelsen på genvindinganlægget, skal anlægget serviceres med jævne mellemrum.
Et mindre privat anlæg, skal typisk kun services hver halve til hele år, hvor et større anlæg i en kontor bygning måske skal serviceres hver måned.

En service af et genvindingsanlæg, indebærer blandt andet rengøring af hele enheden, samt skiftning eller rengøring af filte alt efter type og alder.
Serviceringen er nødvendig, da der ellers kan opstå b.la. bakterier som skimmel e.l. i anlægget. – Vi anbefaler desuden også at få lavet en rensning af hele anlægget inkl, alle rør og udsugning/indsugnings stedet hvert 5. år, uanset anlæggets størrelse.

 

Installering af genvindingsanlæg

Vi installerer mange forskellige genvindingsanlæg, både for større og mindre kunder. i har igennem tiden installeret anlæg ved mange private boliger rundt i hele landet. Vi er kendt for at det vi leverer og installerer er både pålideligt, men også prisbevidst.
Vi har også aftaler med flere store byggefirmaer, hvor vi er en fast installationspartner med alt indenfor ventilationen.

Vi forhandler kun de anerkende og mest pålidelige mærker. Så med en aftale fra Rohr er du sikker på at få den bedste og nyeste løsning på markedet.

Er du interesseret i at snakke med os omkring installering eller servicering af genvindingsanlæg? – Ring til os, og lad os tage en uforpligtende snak omkring dit næste projekt.