Processventilation

Skal du have opsat nyt eller renoveret dit processventilation? – Vi har mange års erfaring med processventilation, og står gerne for dit næste projekt. Vi hjælper igennem følgende faser:
  • Idéudvikling
  • Dimensionering
  • Projektering
  • Installation
  • Service

Procesventilation

Procesventilation er en mekanisk ventilation, med både udsugning, i form at et punkt udsugning, samt indblæsning af frisk luft med en passende temperatur, så der ikke opstår trækgener. I arbejdstilsynets vejledning A.1.1 ventilation på faste arbejdssteder, finder du en række krav til procesventilation, som skal overholdes. – For at undgå forureningen slipper ud i rummet, skal procesventilationen etableres så udsugningen sidder i forbindelse med arbejdsprocessen, i form af en punktudsugning.

Arbejdsmiljø

Procesventilation er en vigtig del af et godt arbejdsmiljø. Hvis der forekommer støvpartikler, og eller gasser fra en proces. Det er idag et lovkrav, at der de steder, hvor der forekommer en helbredsrisiko, at der skal være procesventilation. Er du i tvivl om dit ventilation er tilstrækkeligt? Vi kommer gerne uforpligtende og giver en faglig vurdering af jeres anlæg.

Alle brancher

Procesventilation bliver brugt i stort set alle slags virksomheder, herunder f.eks. laboratorier, fødevare, skoler og produktionsvirksomheder. Vores mangeårige erfaring med procesventilation, gør at vi kan udføre en hvilken som helst opgave, professionelt og til tiden.

Energivenlige løsninger

Der er store besparelser at hente, ved både industri og erhvervs-kunder. Ved at få lavet en energivenlig løsning, kan du oftest spare mande tusinder kroner. Kontakt os og lad os kigge på jeres indeklima Kontakt Leon for at få et gratis eftersyn af jeres indeklima.