[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Indeklima badeværelse

Sådan undgår du dårligt indeklima og fugtskader på et badeværelse uden vindue

Har du et badeværelse uden vindue eller udluftning? Få hjælp til udfordringen med at slippe af med fugt – og undgå dårligt indeklima og skimmelsvamp. Ud over en række råd til hvad du selv kan gøre, så står vi hos Rohr klar til at forbedre dit indeklima.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Fugtskader og skimmelsvamp kan sætte sig i materialer, lige fra forhæng og fuger til badeværelsesmøbler i flet eller træ. Derfor er det vigtigt med ventilation, så fugten ikke skaber problemer for såvel din som din boligs sundhedstilstand.

Så hvordan laver man en optimal udluftning, hvis man har et badeværelse uden vindue eller ventilation?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Teknologisk Institut giver her en række råd:

  • Skrab så meget vand væk som muligt fra gulv og vægge, og tør efter med en klud.
  • Hæng klud og våde håndklæder til tørre i et andet rum end badeværelset.
  • Hav samme temperatur på badeværelset som resten af huset. Et varmt badeværelse tørrer hurtigere og bedre, end når overfladerne er kolde.
  • Overvej at investere i et ventilationsanlæg, hvis ikke allerede dette er installeret.
  • Hold døren lukket under og efter badet for at undgå, at fugten belaster den øvrige bolig.
  • Installer en luftspalte i bunden af døren, så der kan komme luft ind.
  • Luft gerne ud minimum 3 gange om dagen og skab gennemtræk i dit hjem. Ved at lufte regelmæssigt ud, undgår du at fugtigheden bliver for høj.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hvis du har problemer med dårligt indeklima, så ring til os og få en snak om mulige løsninger på: 75 59 43 22[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]